1. Si teniu dubtes de si el vostre equip es diferent al recomanat seguiu aquestes instruccions
  2. Trobareu el programari de Windows 10 per a la UAB a la unitat de xarxa S: \\sicl1v01\soft$\Campus\PC\Microsoft Windows\Windows 10\Windows 10 1903 (per accedir-hi cal que l'ordinador estigui connectat al domini UAB). Si no ho està seguiu aquestes instruccions (Windows 10, Windows 7)
  3. Aquest programari permet instal·lar la versió Enterprise i la Professional. Per tenir llicència de la UAB heu d’instal·lar la versió Enterprise.
  4. Us recomanem no configurar Windows Hello si no teniu experiència en el seu ús.
  5. Si l’equip no ha d’estar permanentment connectat a la xarxa UAB, és millor no posar-los al domini UAB.
  6. Durant la instal·lació us demanarà iniciar sessió amb un compte de MS. Podeu fer servir el compte de la UAB (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).
  7. Si en comptes de fer servir el compte UAB (NIU) feu servir un usuari local a l’hora de posar-ho en domini us demanarà tenir activat el SMB1, el qual ve desactivat per defecte i s’ha d’activar a través de Windows abans de posar l’equip en domini.
  8. Recordeu que l’acord amb Microsoft de la Universitat permet actualitzar llicències de Windows existents. Cal que l’ordinador que actualitzeu tingui llicència d’alguna versió de Windows.
  9. Si teniu certificats digitals com ara idCAT, T-CAt P i/o FNMT recordeu fer-ne una còpia abans d’actualitzar.
  10. Si necessiteu un servei extern per fer-vos la migració en un equip no recomanat, us facilitem un pressupost per tal que ho contracteu si ho considereu oportú, per contractar-ho cal seguir els procediments habituals.
T'ha servit d'ajuda?

Hem de buscar la icona representativa del OfficeScan a la barra de Windows, dins el conjunt d'icones situades a l'esquerra del rellotge. 

I l'obrim fent-hi doble clic. Una vegada obert, clicar a “Actualización

 

Començarà el procés d'actualització, una vegada finalitzat mostrarà el missatge "Ha completat la actualització de tots els components."

Podem confirmar que s'ha actualitzat correctament si on indica la data de la última actualització mostra la data d'avui.

T'ha servit d'ajuda?

El suport tècnic a Windows XP per part de Microsoft va finalitzar a l'abril de 2014 i des d'aleshores Microsoft no proporciona actualitzacions per aquest sistema operatiu amb l'excepció d'algunes molt crítiques i de gran impacte. Per aquest motiu, és molt necessari instal·lar les actualitzacions proporcionades.

Per instal·lar-les cliqueu a "Inici" i seguidament a "Executar".

Es mostrarà un quadre de text, introduïu la comanda:

wuauclt.exe /detectnow

i cliqueu a "Acceptar".

El procés d'actualització es durà a terme en segon plà. És a dir, no es mostrarà cap informació del procés d'actualització. Quan hagi finalitzat, si és necessari l'equip demanarà que el reinicieu.

 

T'ha servit d'ajuda?

Aneu al "Tauler de control" des del menú emergent que es mostra clicant a la icona de Windows des de la barra d'Inici:

I cliqueu a "Windows Update":

Seguidament a "Buscar actualizaciones":

El procés pot trigar uns minuts, un cop finalitzi la cerca, podeu clicar a "Instalar actualizaciones":

Algunes actualitzacions poden requerir reiniciar l'equip.

T'ha servit d'ajuda?

Escriviu al quadre de text de la barra d'inici "Windows Update", i cliqueu a "Configuración de Windows Update":

S'obrirà la pantalla de configuració i automàticament començarà a descarregar i instal·lar les actualitzacions:

Algunes actualitzacions requereixen reiniciar l'equip.

 
T'ha servit d'ajuda?