Podeu accedir a https://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Un cop accediu a la web utilitzeu el formulari "Obtenir contrasenya"

Us demanarà el vostre NIU i el sistema detectarà quin és el formulari adequat que podeu realitzar.

 

Com alternativa si no sabeu el NIU i disposeu de correu personal associat al vostre perfil podreu realitzar aquest formulari

T'ha servit d'ajuda?

Si teniu un compte de correu personal (no UAB) associat al vostre perfil, podeu obtenir el vostre NIU accedint a l'assistent que trobareu a la web https://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Un cop heu accedit, fent clic a l'enllaç "Gestionar per correu electrònic" que trobareu a aquest requadre podeu canviar la vostra contrasenya.

Indiqueu el correu personal i rebreu un correu que us indicarà el vostre NIU. També conté un enllaç per canviar o establir una contrasenya. 

Si no teniu un compte de correu personal associat i sou estudiants de nou ingrés o sense targeta activa, podeu realitzar el formulari "Estudiants de nou ingrés o sense targeta activa" que trobareu a la web https://sia.uab.cat/ --> Gestió de paraules de pas.

T'ha servit d'ajuda?

Per poder obtenir la contrasenya de un compte no personal heu d'accedir a http://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Aqui dins fer clic a l’enllaç "Gestió de contrasenyes de comptes no personals"

Podeu accedir al formulari amb el NIU i contrasenya del responsable del compte. Seguidament, us mostrarà un llistat amb els comptes institucionals que teniu assignats com a responsable.

Un cop seleccioneu el compte, us apareixerà una pagina on podreu introduir una nova contrasenya.

T'ha servit d'ajuda?

Per poder assignar un correu electrònic particular associat al vostre perfil heu d'accedir a http://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Us indiquem que poseu un correu electrònic particular (per exemple "gmail, hotmail o altres dominis", no ha de ser correu UAB).

Aquí dins fer clic a l’enllaç "Manteniment de dades personals"

Després accediu amb el NIU i contrasenya i aneu a l'apartat "Administrador Persones Serveis" i seguidament a "Bàsic Autoservei"

Una vegada dins veureu una pantalla semblant aquesta amb la vostra informació.

Només heu de clicar a "Manteniment de dades personals" i ja us sortirà la informació per poder editar el correu electrònic particular.

 

 

 

T'ha servit d'ajuda?