Podeu informar un correu electrònic de recuperació de paraula de pas, que us permetrà poder restablir la paraula de pas mitjançant un correu electrònic que s’enviarà a aquest compte.

Accediu a http://sia.uab.cat i dins l’apartat “Serveis” a “Manteniment dades personals

Autentiqueu-vos amb el vostre NIU i paraula de pas.

Seguidament, en la vostra fitxa personal, cliqueu al botó "Manteniment de dades personals"

Per últim, al camp "Correu personal" escriviu el correu personal que utilitzareu per recuperar la paraula de pas (diferent al de @uab.cat) i cliqueu “Acceptar”.


Un cop informat el correu de recuperació, la propera vegada que necessiteu recuperar la paraula de pas, ho podreu fer mitjançant el següent formulari indicant-hi el vostre NIU, DNI, data de naixement i el correu de recuperació que heu informat.

T'ha servit d'ajuda?

Per obtenir una contrasenya nova mitjançant la targeta de la Universitat, heu d'anar a la pàgina web http://sia.uab.cat accedir a l'apartat "Gestió de paraules de pas" i fer clic a l’enllaç "Genereu-la amb la targeta de la UAB". Un cop accediu al formulari, l’heu d’omplir amb les dades corresponents:

NIU: Heu de posar el vostre NIU.

DNI/Passaport: Heu de posar el vostre DNI o Passaport.

Data de naixement:  Heu de posar la vostre data de naixement.

PAN: Heu de posar el número de la targeta de la UAB.

Nova paraula de pas: Escriviu una nova paraula de pas.

Verificació paraula de pas: Verificareu la paraula de pas escrivint-la de nou.

Un cop omplert el formulari feu clic a "Acceptar" i si no hi ha cap error amb les dades introduïdes la paraula de pas quedarà modificada.

T'ha servit d'ajuda?

Per obtenir una nova contrasenya del NIU sense la targeta de la Universitat, heu d'anar a la pàgina web http://sia.uab.cat accedir a l'apartat "Gestió de paraules de pas" i fer clic a l’enllaç "Obtenció del NIU i de la paraula de pas". Un cop accediu al formulari, l’heu d’omplir amb les dades corresponents:

NIF/Passaport: Heu deposar el vostre NIF o passaport.

Data de naixement:  Heu de posar la vostre data de naixement.

Un cop omplert el formulari feu clic a "Acceptar". La següent finestra us mostra el vostre NIU i podreu introduir una nova paraula de pas.

T'ha servit d'ajuda?

Per obtenir una contrasenya nova mitjançant el correu electrònic personal, heu d'anar a la pàgina web http://sia.uab.cat   > Tots >  accedir a l'apartat "Gestió de paraules de pas" i fer clic a l’enllaç "Genereu-la amb el vostre correu electrònic personal".

 

Un cop accediu al formulari, l’heu d’omplir amb les dades corresponents:

NIU: Heu de posar el vostre NIU.

NIF/Passaport: Heu de posar el vostre DNI o Passaport.

Data de naixement: Heu de posar la vostra data de naixement.

Correu Personal: Heu de posar el correu electrònic que vau indicar al registre de la UAB.

Un cop omplert el formulari feu clic a "Acceptar"

A continuació accediu a la bústia del compte de correu personal, on rebreu un correu amb l’enllaç per poder generar la nova paraula de pas.

 

Introduïu dos cops la nova paraula de pas i cliqueu a “Acceptar”.

 

T'ha servit d'ajuda?

Per obtenir una nova contrasenya d’un compte no personal, heu d'anar a la pàgina web http://sia.uab.cat accedir a l'apartat "Gestió de paraules de pas" i fer clic a l’enllaç "Genereu-la amb el compte personal del responsable", accedint al formulari amb el NIU i paraula de pas del responsable del compte. Seguidament, us mostrarà un llistat amb els comptes institucionals que teniu assignats com a responsable.

Un cop seleccioneu el compte, us apareixerà una pagina on podreu introduir una nova contrasenya.

T'ha servit d'ajuda?

Pels casos excepcionals en que no disposeu de la targeta UAB, o que hi hagi algun error amb les dades que demanen els formularis, caldrà que la obtingueu de manera presencial.

 S’han habilitat llocs per fer-ho al Campus de Bellaterra, al de Sabadell i a les Unitats Docents Hospitalàries. A continuació s'indiquen:

 - Campus de Bellaterra: Recepció de l'edifici D (Servei d'Informàtica, al costat de l'Escola d'Enginyeria).

Horari: de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Mapa: http://www.uab.es/Document/ubicacio.pdf

 - Campus de Sabadell: A la Gestió Acadèmica.

Horari de dilluns a divendres de 10 a 13 i 17 a 20h.

 - UDH Vall d'Hebron, Sant Pau, Hospital del Mar, Germans Trias i Pujol: Gestions Acadèmiques de les diferents Unitats Docents.

Horari de dilluns a divendres de 9:30 a 19 hores.

T'ha servit d'ajuda?