Podeu accedir a http://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Un cop accediu a la web utilitzeu el formulari "Obtenir contrasenya"

Us demanarà el vostre NIU i el sistema detectarà quin és el formulari adequat que podeu realitzar.

En cas que el sistema no tingui prou informació per determinar quin formulari podeu realitzar haureu d'obtenir-la presencialment.

 

Com alternativa si no sabeu el NIU i disposeu de correu personal associat al vostre perfil podreu realitzar el següent formulari https://apps.uab.cat/apwd/email.

T'ha servit d'ajuda?

Si teniu un compte de correu personal (no UAB) associat al vostre perfil, podeu obtenir el vostre NIU accedint a l'assistent que trobareu a la web http://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Un cop heu accedit, fent clic a l'enllaç "Gestionar per correu electrònic" que trobareu a aquest requadre podeu canviar la vostra contrasenya.

Indiqueu el correu personal i rebreu un correu que us indicarà el vostre NIU. També conté un enllaç per canviar o establir una contrasenya. 

Si no teniu un compte de correu personal associat i sou estudiants de nou ingrés o sense targeta activa, podeu realitzar el formulari "Estudiants de nou ingrés o sense targeta activa" que trobareu a la web http://sia.uab.cat/ --> Gestió de paraules de pas.

T'ha servit d'ajuda?

Per poder obtenir la contrasenya de un compte no personal heu d'accedir a http://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Aqui dins fer clic a l’enllaç "Gestió de contrasenyes de comptes no personals"

Podeu accedir al formulari amb el NIU i contrasenya del responsable del compte. Seguidament, us mostrarà un llistat amb els comptes institucionals que teniu assignats com a responsable.

Un cop seleccioneu el compte, us apareixerà una pagina on podreu introduir una nova contrasenya.

T'ha servit d'ajuda?

Per poder assignar un correu electrònic particular associat al vostre perfil heu d'accedir a http://sia.uab.cat/ → Gestió de paraules de pas.

Us indiquem que poseu un correu electrònic particular (per exemple "gmail, hotmail o altres dominis", no ha de ser correu UAB).

Aquí dins fer clic a l’enllaç "Manteniment de dades personals"

Després accediu amb el NIU i contrasenya i aneu a l'apartat "Administrador Persones Serveis" i seguidament a "Bàsic Autoservei"

Una vegada dins veureu una pantalla semblant aquesta amb la vostra informació.

Només heu de clicar a "Manteniment de dades personals" i ja us sortirà la informació per poder editar el correu electrònic particular.

 

 

 

T'ha servit d'ajuda?