Podeu trobar la guia d’usuari d’Hostatge Web mitjançant el següent enllaç: https://www.uab.cat/iDocument/633/352/Guia_usuari_Hosting,0.pdf

T'ha servit d'ajuda?

Per entorn Windows

Cal crear un fitxer amb el nom “web.config” amb el contingut que trobareu a continuació i deixar-ho a l’arrel de httpdocs.

 

Per entorn Linux

Cal crear un fitxer amb el nom ““.htaccess” amb el contingut que trobareu a continuació i deixar-ho a l’arrel de httpdocs.

T'ha servit d'ajuda?

Si no recordeu la contrasenya per accedir al Control Panel del vostre hostatge web, haureu d’anar a la plana inicial on se us demana el nom d’usuari i la contrasenya i triar la opció “Ha oblidat la seva contrasenya?

 

A la següent finestra haureu de posar el nom d’usuari d’accés al compte i l’adreça de correu vinculada al hostatge web.

 

Un cop enviat l’anterior formulari, rebreu un correu electrònic al compte de correu que heu posat abans amb el següent text: “Apreciat/da usuari, No ha estat possible enviar la seva contrasenya perquè aquesta s'emmagatzema de forma xifrada. Per tal d'establir una contrasenya nova, faci clic al següent enllaç: enllaç” Si feu clic al enllaç, us obrirà una pàgina web on us demanarà el nom d’usuari d’accés al compte, un codi secret, que en principi ja hi hauria de ser, i dos cops la contrasenya nova per accedir a partir d’ara al Control Panel.

Un cop enviat el formulari i si tot el procés ha anat bé, us demanarà de nou l’usuari i paraula de pas. A partir d’aquí ja podreu accedir amb la nova.

 

T'ha servit d'ajuda?

Si no recordeu la contrasenya del compte FTP del vostre hostatge web i en voleu posar una de nova, heu d’accedir al Control Panel Plesk amb l’usuari administrador. Un cop hi heu accedit, heu d’anar a la pestanya “Llocs web i dominis” i anar al enllaç “Accés FTP”.

 

Un cop hagueu accedit al administrador dels comptes FTP, haureu de triar l’usuari del compte que voleu canviar.

 

Un cop aquí podeu posar la nova contrasenya en els camps “Contrasenya” i “Confirmi la contrasenya

T'ha servit d'ajuda?