Com instal·lo l'antivirus pels ordinadors de casa?

NOTA: Si ja disposeu de l'antivirus instal·lat però us ha caducat la llicència, seguiu aquestes instruccions per a poder actualitzar-la

La UAB té a disposició del personal acadèmic i del personal d’administració i serveis el producte antivíric Trend Micro Titanium Internet Security 2019 facilitat pel fabricant Trend Micro, per a ús domèstic (particular). Aquest producte proporciona protecció als ordinadors que particularment tingueu a casa vostra. 

El programa Trend Micro Titanium Internet Security abasta un gran nombre de funcionalitats de protecció davant múltiples amenaces.  

 

En cas de tenir instal·lada la versió anterior del programa PC, el mateix procés guiarà en la seva desinstal·lació. Igualment desinstal·larà altres programaris de seguretat que considera incompatible com ara anti-spyware i anti-malware.  

Si l’ordinador té algun altre programa antivíric, caldrà desinstal·lar-lo prèviament.  

Per a qualsevol dubte sobre el contingut d’aquest document ens adreçarem al CAS (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). 

Per problemes d’instal·lació o consultes tècniques us podeu adreçar al fabricant a https://www.trendmicro.com/es_es/forHome.html

La Universitat no dóna suport al maquinari i programari particular. 

 

NOTA: Només es podrà descarregar des d’un ordinador amb adreça IP del rang de la Universitat, en cas de no estar connectat a la xarxa per cable de la UAB caldrà que el descarregueu mitjançant l’accés “Descàrrega de l'antivíric per casa” que trobareu a la Xarxa Privada Virtual (https://xpv.uab.cat)

Cliqueu a Trend Micro Titanium Internet Security per descarregar l’instal·lador.

Es recomana desar l’arxiu en el disc i no executar-lo directament, ja que té un volum considerable (241 MB).  

Quan finalitzi la descarrega, caldrà executar el fitxer descarregat. Feu doble clic a l’executable i si us demana autorització, feu clic “”. 

 

Una vegada finalitzada la descompressió demana que es necessari reiniciar l’equip, es necessari reiniciar l’equip per que es pugui instal·lar l’antivirus.  

 

A continuació comprovarà que l’equip compleix els requeriments i quan acabi amb la comprovació començarà la instal·lació de la nova versió.  

Quan comenci us demanarà el codi de llicència. Cal que marqueu la opció “Versión de pago i indiqueu el codi de llicencia que podreu obtenir des del formulari d'obtenció de llicències.   

 

A la següent finestra es visualitzaran els tèrmits de privacitat, cliqueu a següent per continuar amb la instal·lació:

 

A continuació us demanarà acceptar el contracte de llicència, un cop acceptat començarà el procés d’instal·lació. 

 

Quan acabi el procés us demanarà afegir un correu electrònic per vincular la vostra llicència, indiqueu el vostre compte personal de la UAB.

 

Un cop afegit el comte de correu, us mostrarà la següent imatge, feu clic en “Finalizar” per completar la instal·lació. 

 

 

T'ha servit d'ajuda?