Directrius per a la instal·lació de Windows 10 a equips diferents als recomanats

  1. Si teniu dubtes de si el vostre equip es diferent al recomanat seguiu aquestes instruccions
  2. Trobareu el programari de Windows 10 per a la UAB a la unitat de xarxa S: \\sicl1v01\soft$\Campus\PC\Microsoft Windows\Windows 10\Windows 10 1909 (per accedir-hi cal que l'ordinador estigui connectat al domini UAB). Si no ho està seguiu aquestes instruccions (Windows 10, Windows 7)
  3. Aquest programari permet instal·lar la versió Enterprise i la Professional. Per tenir llicència de la UAB heu d’instal·lar la versió Enterprise.
  4. Us recomanem no configurar Windows Hello si no teniu experiència en el seu ús.
  5. Si l’equip no ha d’estar permanentment connectat a la xarxa UAB, és millor no posar-los al domini UAB.
  6. Durant la instal·lació us demanarà iniciar sessió amb un compte de MS. Podeu fer servir el compte de la UAB (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).
  7. Si en comptes de fer servir el compte UAB (NIU) feu servir un usuari local a l’hora de posar-ho en domini us demanarà tenir activat el SMB1, el qual ve desactivat per defecte i s’ha d’activar a través de Windows abans de posar l’equip en domini.
  8. Recordeu que l’acord amb Microsoft de la Universitat permet actualitzar llicències de Windows existents. Cal que l’ordinador que actualitzeu tingui llicència d’alguna versió de Windows.
  9. Si teniu certificats digitals com ara idCAT, T-CAt P i/o FNMT recordeu fer-ne una còpia abans d’actualitzar.
  10. Si necessiteu un servei extern per fer-vos la migració en un equip no recomanat, us facilitem un pressupost per tal que ho contracteu si ho considereu oportú, per contractar-ho cal seguir els procediments habituals.
T'ha servit d'ajuda?