En Windows 10, com puc configurar l'eduroam?

 

Per començar amb la configuració, cliqueu a l'enllaç "Client d'autoconfiguració d'eduroam" i descarregueu el fitxer.  

 

 

Una vegada descarregueu el fitxer d'autoconfiguració, l'obrim. S'obrirà l'instal·lador d'eduroam, per començar farem clic en "Endavant".

 

 

S'obrirà una finestra on farem clic en "D'acord".

 

 

En la següent finestra, farem clic en "Endavant". Després haurem de introduir el nostre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i la contrasenya del nostre NIU i fer clic en "Instal·lar"

 

 

 

Una vegada acabi, farem clic en "Fi".

 

 

Una vegada instal·lat, accedirem a la configuració de Windows 10, a l'apartat "Xarxa i Internet" i al apartat "Administrar Xarxes Conegudes".

Caldrà esborrar la xarxa coneguda amb el nom "Eduroam®", com es mostra a l'imatge a continuació:

 

 

Un cop esborrada la xarxa, accedirem a les xarxes disponibles i farem clic sobre la xarxa "Eduroam" i ens validarem amb el nostre "Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la." i paraula de pas, com es mostra a continuació:

 

 

 

 

En cas de mostrar-se un error indicant que "No es pot establir la connexió", recomanem esperar 15 segons i tornar-ho a intentar.

 

Si teniu algun problema amb la connexió, us recomanem que reviseu la guia "En Windows 10, com puc esborrar el perfil d'eduroam"?

 

T'ha servit d'ajuda?