Agenda

Com puc saber qui ha acceptat una reunió en la que jo també hi estic convocat?

Qui convoca la reunió té tota la informació. Si sou participants, podeu accedir a l’assistent per Programació i veure l’estat…

Qui convoca la reunió té tota la informació. Si sou participants, podeu accedir a l’assistent per Programació i veure l’estat de tots els participants.

Tingueu en compte que qualsevol participant pot modificar el seu estat en una reunió concreta seleccionant entre Lliure, Provisional, Ocupat o Absent. Per tant, veure l’estat d’un participant en una reunió no és garantia d’assistència.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Vull que ningú pugui veure la disponibilitat de la meva agenda

Si voleu que ningú pugui veure la disponibilitat de la vostra agenda ho podeu configurar modificant els permisos i posant…

Si voleu que ningú pugui veure la disponibilitat de la vostra agenda ho podeu configurar modificant els permisos i posant al nivell de permís "Cap".

Si esteu interessats us recomanem que mireu l’ajuda de Microsoft a través del client web o a través de l’Outlook per tenir més informació sobre els diferents nivells de permisos.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Rebo molts missatges de correu relacionats amb l’agenda

El correu és una part molt important per la gestió de l’agenda. El servei de gestió de l’agenda fa servir…

El correu és una part molt important per la gestió de l’agenda. El servei de gestió de l’agenda fa servir un tipus especial de missatges de correu que serveixen per comunicar els canvis dels calendaris. Qualsevol esdeveniment que s’hagi de comunicar a una altra persona, s’ha d’enviar per correu electrònic l’agenda de l’altra persona s’actualitza en funció de la seva resposta a aquests missatges. Per atendre aquests missatges correctament necessiteu accedir-hi des de l’entorn web del correu o un entorn Outlook. Thunderbird NO serveix. 

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Vull que la meva secretaria gestioni la meva agenda i pugui convocar-me reunions en el meu nom (Delegar)

Si voleu que la vostra secretaria pugui convocar reunions en nom vostre i gestioni la vostra agenda cal que li…

Si voleu que la vostra secretaria pugui convocar reunions en nom vostre i gestioni la vostra agenda cal que li doneu permisos de Delegat, aquesta configuració permet compartir tant el calendari com el correu, podeu configurar a quina informació li voleu donar permisos.

Si esteu interessats us recomanem que mireu l’ajuda de Microsoft a través del client web o a través de l’Outlook per tenir més informació sobre els diferents nivells de permisos.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Cal enviar els canvis de l’agenda? O puc simplement guardar-los?

Els canvis que es guarden, només queden reflectits a la vostra agenda. Si voleu que aquest canvi també estigui a…

Els canvis que es guarden, només queden reflectits a la vostra agenda. Si voleu que aquest canvi també estigui a l’agenda de la resta d’implicats en el canvi, cal que l’envieu. El canvi s’enviarà amb un missatge de correu.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0