Configurar les dades de validació del vostre compte

Loading...
0

Les eines de Microsoft estableixen un sistema de doble validació que millora la seguretat dels comptes al requerir un codi que s'envia en el moment d'iniciar sessió. Això impedeix accessos no desitjats al vostre compte.

Per a configurar aquests mètodes hem d'accedir al nostre compte de correu, dirigir-nos a la part superior dreta on trobarem les nostres inicials o fotografia, i en el desplegable que se'ns obre marcar l'opció "Visualitza el compte".

A la plana que se'ns mostra amb les dades del nostre compte, ens dirigirem a l'opció "Actualitza la informació" de l'apartat "Informació de seguretat".

En aquest apartat tindrem les opcions d'afegir un nou mètode d'autentificació si cliquem a "Afegiu un mètode d'inici de sessió", o modificar el telèfon actualment registrat si cliquem a "Canvia".

En afegir un nou mètode d'autentificació tindrem les següents opcions:

 

Aplicació d'autentificació

 

Amb aquesta opció podem fer servir una aplicació que genera codis d'autenticació per poder validar-nos un cop iniciem sessió. 

NOTA: El correu de la UAB us recomana fer ús de l'aplicació pròpia de Microsoft, però podeu fer servir altres. Si voleu fer servir una altra, feu servir l'opció "Vull utilitzar una altra aplicació d'autenticador"

En cas que no la tinguem, haurem de fer clic sobre el botó "Descarrega-ho ara" i instal·lar-la en el nostre telèfon mòbil.

Un cop la tinguem, fem clic a "Següent" escanegem el codi amb l'aplicació.

Un cop hàgiu escanejat el codi enviarà una notificació al nostre mòbil que haurem d'aprovar.

Si tot s'ha configurat correctament, veurem el següent avís:

Ara, quan iniciem sessió al nostre compte de la UAB, ens demanarà un codi que apareixerà a l'aplicació d'autenticació de Microsoft.

#17