He rebut correus vàlids a la bústia d’Spam

Loading...
0

El sistema de correu analitza els missatges rebuts, i normalment els envia cap al Correu brossa aquells correus que considera que són SPAM (correu brossa). 

Cada gestor de correu té els seus propis mecanismes de control per bloquejar els correus brossa. Les opcions per bloquejar o notificar els correus brossa o de pesca (Phishing) són tot un seguit d’opcions que les podem trobar tant en la versió web del correu de la UAB com també en el programa Outlook. 

A continuació, s’explicarà com informar un correu és SPAM des dels següents entorns: 

 

Entorn web del correu de la UAB. 

Dins de l’entorn del correu web de la UAB, es pot indicar un correu electrònic com a SPAM pressionant sobre el botó “Informar”. Per poder pressionar aquest botó, primer seleccioneu el correu que voleu informar, un cop pressioneu sobre aquest botó podreu seleccionar l’opció més adient pel correu que heu rebut, que en aquest cas seria “Informa de correu brossa”.

En el cas que hàgiu obert el correu brossa que heu rebut, també el podeu bloquejar. Per fer això, en la part superior dreta podreu trobar una petita icona, on clicant a sobre podreu indicar el tipus de correu.

 

Entorn de l’Outlook del paquet Office 365 

Des del programa Outlook també es pot informar si el correu electrònic és correu brossa o de pesca.  

Per poder informar el correu cap a Microsoft, es pot fer seleccionant el correu desitjat que es vulgui informar.  A continuació en la cinta d’opcions haureu de seleccionar la pestanya “Inici” i després pressionar sobre la icona anomenada “Informar missatge”. 

#22