Quan configuro la sincronització del correu amb un dispositiu Android, el sistema em demana permís per esborrar totes les dades del dispositiu i altres privilegis per l’estil.

Aquest és el comportament “normal” del client d’Android i informa dels privilegis necessaris per l’execució de la sincronització. Aquests privilegis son els mateixos que es necessiten per sincronitzar amb altres servidors de correu externs a Google. Si no esteu tranquils permetent aquest nivell de privilegis podeu optar per accedir al servei amb el navegador però perdreu els avantatges de la sincronització. Un dels avantatges és que en cas de pèrdua o robatori, podríeu actuar des del gestor web de correu sobre el dispositiu desaparegut i esborrar-li totes les dades.

T'ha servit d'ajuda?