Per accedir als serveis de l’Office365 i d’ Azure Dev Tools for Teaching, haureu d’acreditar-vos amb el vostre compte UAB.  Si encara no el teniu accediu a https://correu.uab.cat amb el vostre NIU i la paraula de pas:

 

A la part superior esquerra cliqueu al botó que son 9 cuadres.

Seguidament, cliqueu on diu "Office 365".

Després feu clic a “Instalar Office 2016” --> "Office 2016"

 

 

ATENCIÓ: Recordeu accedir amb el compte e-msoffice que generareu amb aquestes instruccions i no amb el vostre compte e-campus.uab.cat. Et recordem que si vols accedir a Teams, has de seguir aquest procediment

Per accedir als serveis de l’Office365 i d’ Azure Dev Tools for Teaching, haureu d’acreditar-vos amb un compte de tipus @e-msoffice.uab.cat  Si encara no el teniu accediu a http://portal.office365.com/ i seguidament cliqueu a “¿No puede acceder a su cuenta?

 

Seguidament us preguntara "¿Con qué tipo de cuenta necesita ayuda?" haurem de triar "Cuenta profesional o educativa"

 

Seguidament es carregarà la següent pàgina web, on haureu de posar el vostre Id d’usuari, aquí haureu de posar el compte de MSOffice vinculat a la UAB,

si la vostra adreça és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., l’identificador del portal de Microsoft será Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.:

Cliqueu a “Siguiente” i us apareixerà una pàgina per enviar-vos un missatge de confirmació, aquest missatge s’envia al compte d’estudiant @e-campus.uab.cat.

 

Haureu de posar el codi que heu rebut a la bústia de correu de la universitat (@e-campus.uab.cat):

 

Després us demanarà establir una paraula de pas, aquesta és independent de la vostra contrasenya vinculada al NIU. Estarà vinculada a l’usuari “nom.cognom@e-msoffice.uab.cat”

 

A continuació ja podreu accedir a https://portal.office365.com/ amb el vostre identificador e-msoffice.uab.cat i la paraula de pas que heu establert.

Si feu servir la gravació de so a PowerPoint, es pot mostrar el marcador activant  l’opció “punter làser” o “marcador”, per exemple. Podeu trobar un resum de com fer-ho a https://support.office.com/es-es/article/v%c3%addeo-grabar-presentaciones-2570dff5-f81c-40bc-b404-e04e95ffab33?ui=es-ES&rs=es-ES&ad=ES

T'ha servit d'ajuda?

Entreu a http://portal.office365.com/ per a continuació clicar a “¿No puede acceder a su cuenta?

 Seguidament la web et preguntarà "¿Con qué tipo de cuenta necesita ayuda?" i clicarem a "Cuenta profesional o educativa"

A continuació es carregarà la següent pàgina web, on haureu de posar el vostre Id d’usuari, si la vostra adreça és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., l’identificador del portal de Microsoft será Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.:

Cliqueu a “Siguiente” i us apareixerà una pàgina per enviar-vos un missatge de confirmació, aquest missatge s’envia al compte d’estudiant @e-campus.uab.cat.

 

Haureu de posar el codi que heu rebut a la bústia de correu de la universitat (@e-campus.uab.cat):

 

Després us demanarà fer el establir una paraula de pas, aquesta és independent de la vostra contrasenya vinculada al NIU. Estarà vinculada a l’usuari “nom.cognom@e-msoffice.uab.cat”

 

A continuació ja podreu accedir a http://portal.office365.com/ amb el vostre identificador i la paraula de pas que heu establert.

T'ha servit d'ajuda?

Nota: Només és possible canviar la interfície de Microsoft Office en entorns Windows.

Es pot localitzar l'instal·lador a:

https://support.office.com/es-es/article/Paquete-accesorio-de-idioma-para-Office-2016-82ee1236-0f9a-45ee-9c72-05b026ee809f

En la pàgina posa els passos a seguir per poder obtenir el paquet en català.

Pas 1: Descarregar el paquet accessoris d’idioma

En el primer pas hi ha un desplegable per seleccionar l’idioma desitjat, en aquest cas seleccionarem el català.

Un cop seleccionat el idioma ens apareixerà dues opcions, és seleccionarà la opció que posa Descarregar (x86). El clica a sobre i es descarregarà el instal·lador.

Un cop descarregat, executarem el instal·lador del paquet d’idioma català. Un cop finalitzi la instal·lació del paquet, la finestra es tancarà.

Pas 2: Configurar el idioma d’Office

Després d’haver instal·lar el paquet en català de l’Office 2016, s’haurà de configurar l’Office segons les preferències per el nou idioma.

  1. S’obre qualsevol programa de l’Office i, a continuació, s’haurà d’anar a Arxiu > Opcions > Idiomes.
  2. En Seleccionar idioma d’edició, s’haurà d’assegurar de que l’idioma que es vol fer servir estigui agregat.
  3. En Seleccionar idioma de l’Ajuda i interfície del usuari,  s’haurà de posar com a idioma predeterminat el català d’aquesta manera es mostrarà la interfície de l’Office amb la llegua seleccionada.
  4. Un cop acceptat els canvis, sortirà un avís demanant per reiniciar totes els programes oberts del paquet Office. D’aquesta manera es mostrarà la interfície en català.
T'ha servit d'ajuda?

Primerament comproveu que no hi ha cap versió anterior de l’Office instal·lat al vostre equip. Si és així us recomanem que la desinstal·leu. Us recordem que cada usuari disposa de cinc llicències per instal·lar en PCs/MACs i cinc llicències per dispositius mòbils.

Com obtenir el compte per accedir als serveis d'Office 365?

Si sóc PAS/PDI i tinc un compte de correu @uab.cat

Si sóc estudiant i tinc un compte de correu @e-campus.uab.cat

 

Per descarregar l’Office, cal que accediu als serveis de l’Office 365, per accedir podeu anar a https://www.office.com/ i accedir amb el compte que us correspon.

Una vegada dintre cal que aneu a "Instalar Office" per a continuació clicar a "Aplicaciones de Office 365" a on automàticament començarà la descàrrega.

 

 

Un cop baixat l'instal·ador aquest se us mostrarà a la part inferior esquerra del navegador, haureu d'obrir-lo per començar el procés d'instal·lació. (Recordeu que el portal detecta quin sistema operatiu teniu per donar-vos automàticament la versió que us pertoca)

 

 

A continuació acceptem els permisos que ens demana i començarà la instal·lació que pot trigar uns minuts.

 

 

Un cop finalitzat el procés podeu tancar la finestra d'instal·lació i cercar els vostres programes

 

 

En accedir a qualsevol programari de Office 365 us demanarà activar la llicència, aquí haureu d'iniciar sessió amb el compte amb el qual heu obtingut el paquet Office. Un cop iniciada la sessió quedarà automàticament activada la llicència.

 

T'ha servit d'ajuda?