Primerament comproveu que no hi ha cap versió anterior de l’Office instal·lat al vostre equip. Si és així us recomanem que la desinstal·leu. Us recordem que cada usuari disposa de cinc llicències per instal·lar en PCs/MACs i cinc llicències per dispositius mòbils.

  

Seguidament, accediu a https://correu.uab.cat amb el vostre NIU i la paraula de pas: 

A la part superior esquerra cliqueu al botó que son 9 cuadres.

Després feu clic a “Instalar Office” --> "Instala el software"

 

Un cop baixat l'instal·ador aquest se us mostrarà a la part inferior esquerra del navegador, haureu d'obrir-lo per començar el procés d'instal·lació. (Recordeu que el portal detecta quin sistema operatiu teniu per donar-vos automàticament la versió que us pertoca)

 

 

A continuació acceptem els permisos que ens demana i començarà la instal·lació que pot trigar uns minuts.

 

 

Un cop finalitzat el procés podeu tancar la finestra d'instal·lació i cercar els vostres programes

 

 

En accedir a qualsevol programari de Office 365 us demanarà activar la llicència, aquí haureu d'iniciar sessió amb el compte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Un cop iniciada la sessió quedarà automàticament activada la llicència.

 

T'ha servit d'ajuda?

Nota: Només és possible canviar la interfície de Microsoft Office en entorns Windows.

Es pot localitzar l'instal·lador a:

https://support.office.com/es-es/article/Paquete-accesorio-de-idioma-para-Office-2016-82ee1236-0f9a-45ee-9c72-05b026ee809f

En la pàgina posa els passos a seguir per poder obtenir el paquet en català.

Pas 1: Descarregar el paquet accessoris d’idioma

En el primer pas hi ha un desplegable per seleccionar l’idioma desitjat, en aquest cas seleccionarem el català.

Un cop seleccionat el idioma ens apareixerà dues opcions, és seleccionarà la opció que posa Descarregar (x86). El clica a sobre i es descarregarà el instal·lador.

Un cop descarregat, executarem el instal·lador del paquet d’idioma català. Un cop finalitzi la instal·lació del paquet, la finestra es tancarà.

Pas 2: Configurar el idioma d’Office

Després d’haver instal·lar el paquet en català de l’Office 2016, s’haurà de configurar l’Office segons les preferències per el nou idioma.

  1. S’obre qualsevol programa de l’Office i, a continuació, s’haurà d’anar a Arxiu > Opcions > Idiomes.
  2. En Seleccionar idioma d’edició, s’haurà d’assegurar de que l’idioma que es vol fer servir estigui agregat.
  3. En Seleccionar idioma de l’Ajuda i interfície del usuari,  s’haurà de posar com a idioma predeterminat el català d’aquesta manera es mostrarà la interfície de l’Office amb la llegua seleccionada.
  4. Un cop acceptat els canvis, sortirà un avís demanant per reiniciar totes els programes oberts del paquet Office. D’aquesta manera es mostrarà la interfície en català.
T'ha servit d'ajuda?