Microsoft Office 365 d’escriptori

Com em puc instal·lar l’Office?

Primerament comproveu que no hi ha cap versió anterior de l’Office instal·lat al vostre equip. Si és així us recomanem…

Primerament comproveu que no hi ha cap versió anterior de l’Office instal·lat al vostre equip. Si és així us recomanem que la desinstal·leu. Us recordem que cada usuari disposa de cinc llicències per instal·lar en PCs/MACs i cinc llicències per dispositius mòbils.

Seguidament, accediu a https://www.office.com/ amb el vostre NIU i la contrasenya: 

Un cop accediu al portal, feu clic a "Instal·lació d'aplicacions i seguidament a "Aplicacions del Microsoft 365"

 

Un cop baixat l'instal·ador aquest se us mostrarà a la part inferior esquerra del navegador, haureu d'obrir-lo per començar el procés d'instal·lació. (Recordeu que el portal detecta quin sistema operatiu teniu per donar-vos automàticament la versió que us pertoca)

A continuació acceptem els permisos que ens demana i començarà la instal·lació que pot trigar uns minuts.

Un cop finalitzat el procés podeu tancar la finestra d'instal·lació i cercar els vostres programes

En accedir a qualsevol programari de Office 365 us demanarà activar la llicència, aquí haureu d'iniciar sessió amb el compte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Un cop iniciada la sessió quedarà automàticament activada la llicència.

 

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc canviar l'usuari Office 365 i activar-lo per MacOS

En el paquet Office 365 per Mac es possible tancar la sessió per poder-la iniciar amb un altre usuari. Primer…

En el paquet Office 365 per Mac es possible tancar la sessió per poder-la iniciar amb un altre usuari.

Primer s’ha d’obrir qualsevol aplicació del paquet Office (sense obrir cap document) i la part superior esquerra sortirà l’usuari amb el fet que s’ha obert la sessió.

Un cop premeu sobre aquesta icona apareixerà la informació de l’usuari, en aquest cas s’haurà de tancar la sessió del compte que ja ha iniciat la sessió.

Quan es premi sobre aquest botó us apareixerà una finestra demanant la confirmació de si voleu tancar aquesta sessió. Cliqueu sobre el botó de “Tancar la sessió”.

Un cop tanqueu la sessió en la part superior esquerra sortirà que l’usuari ha tancat la sessió i ara es podrà obrir amb el compte desitjat. Cliqueu a sobre i us demanarà per iniciar la sessió amb el compte de la UAB, l’usuari que s’haurà d’informar és el Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Un cop començada la sessió, només faltarà activar el paquet Office 365. Per activar-lo, en la part inferior esquerra hi haurà una icona que és una clau que posa “Activar”.

Un cop premeu sobre el botó us demanarà iniciar la sessió amb el compte de correu de la UAB. En aquest camp s’haurà d’escriure l’usuari amb el Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Un cop activat us sortirà la finestra que tot ha anat bé i que està preparat per començar a utilitzar el paquet Office 365.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Office em diu que no pot activar la llicència, com puc canviar de compte?

La majoria de problemes d'activació de Office son deguts a que heu iniciat sessió amb un compte diferent al de…

La majoria de problemes d'activació de Office son deguts a que heu iniciat sessió amb un compte diferent al de la UAB, com pot ser algun de Hotmail o l'antic compte d'Office per estudiants e-msoffice.uab.cat:

 Per tancar-la caldrà obrir un programa d'Office (Word, Excel o Powerpoint), i anar a la opció de "Compte" o "Cuenta"

Seguidament clicarem a "Tancar sessió"

Un cop tancada, farem clic a "Iniciar sessió"

I iniciarem amb el nostre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i la contrasenya associada

Finalment, ens apareixerà aquesta finestra on haurem de desmarcar la primera opció, i fer clic a "No, iniciar sesión solo en esta aplicación"

Amb aquests passos haurem iniciat sessió amb el compte de la UAB i en uns instant s'activarà Office. Si no ho fa en uns minuts, caldrà reiniciar el programa.

 

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc canviar la interfície de l’Office a català?

Per canviar l'idioma de les aplicacions d'Office (Word, Excel, PowerPoint, etc) cal seguir aquests passos: Obrim qualsevol aplicació d'office (Word…

Per canviar l'idioma de les aplicacions d'Office (Word, Excel, PowerPoint, etc) cal seguir aquests passos:

Obrim qualsevol aplicació d'office (Word per exemple) i fem clic a "Fitxer" - "Més..." - "Opcions"

A continuació, fem clic a "Llengua" en el menú de ma esquerra i seleccionem el nou idioma

Si voleu tenir el mateix idioma que ja teniu per l'equip, podeu seleccionar l'opció "1. Fes-la coincidir amb la del Microsoft Windows [català] <preferida>".

Fem clic a "Defineix com a preferida"

I, per últim, reiniciem l'aplicació perquè accepti els canvis

Al tornar a obrir qualsevol aplicació d'Office (Word, Excel, Powerpoint, etc) ja ens apareixerà amb l'idioma desitjat.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
-1