Sóc alumne, com puc generar un compte d'e-msoffice per accedir a la llicència de l’Office365 i a Azure Dev Tools for Teaching?

ATENCIÓ: Recordeu accedir amb el compte e-msoffice que generareu amb aquestes instruccions i no amb el vostre compte e-campus.uab.cat. Et recordem que si vols accedir a Teams, has de seguir aquest procediment

Per accedir als serveis de l’Office365 i d’ Azure Dev Tools for Teaching, haureu d’acreditar-vos amb un compte de tipus @e-msoffice.uab.cat  Si encara no el teniu accediu a http://portal.office365.com/ i seguidament cliqueu a “¿No puede acceder a su cuenta?

 

Seguidament us preguntara "¿Con qué tipo de cuenta necesita ayuda?" haurem de triar "Cuenta profesional o educativa"

 

Seguidament es carregarà la següent pàgina web, on haureu de posar el vostre Id d’usuari, aquí haureu de posar el compte de MSOffice vinculat a la UAB,

si la vostra adreça és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., l’identificador del portal de Microsoft será Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.:

Cliqueu a “Siguiente” i us apareixerà una pàgina per enviar-vos un missatge de confirmació, aquest missatge s’envia al compte d’estudiant @e-campus.uab.cat.

 

Haureu de posar el codi que heu rebut a la bústia de correu de la universitat (@e-campus.uab.cat):

 

Després us demanarà establir una paraula de pas, aquesta és independent de la vostra contrasenya vinculada al NIU. Estarà vinculada a l’usuari “nom.cognom@e-msoffice.uab.cat”

 

A continuació ja podreu accedir a https://portal.office365.com/ amb el vostre identificador e-msoffice.uab.cat i la paraula de pas que heu establert.

Un cop hem restablert la nostra paraula de pas i haguem accedir a https://portal.office365.com/ caldrà fer clic sobre el botó "instal·lar office" que trobarem a la zona superior-dreta

 

ATENCIÓ: Recordeu que si teniu prèviament instal·lat Office per MAC o qualsevol altra versió d'office, caldrà que prèviament la desinstal·leu i posteriorment instal·leu Office365

T'ha servit d'ajuda?