Onedrive

Com puc accedir a OneDrive (disc al núvol)?

Per accedir al Servei de OneDrive cal us valideu a la pàgina d’accés al correu https://correu.uab.cat i una vegada estigueu…

Per accedir al Servei de OneDrive cal us valideu a la pàgina d’accés al correu https://correu.uab.cat i una vegada estigueu al web feu clic al botó que teniu a la cantonada superior esquerra (Marcat en vermell) i després feu clic al botó OneDrive

I us mostrarà els documents i carpetes que tingueu

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc compartir documents amb OneDrive?

Quan compartim un fitxer de OneDrive cal triar l’opció “Personas determinadas”, “Personas que tienen acceso” o “Usuarios de UAB que…

Quan compartim un fitxer de OneDrive cal triar l’opció “Personas determinadas”, “Personas que tienen acceso” o “Usuarios de UAB que tengan el vinculo” (amb aquest ordre de preferència).

En els casos excepcionals en què calgui fer servir l’opció “Cualquier persona que tenga el vínculo” és imperatiu fixar una data de caducitat i molt recomanable establir una contrasenya per accedir-hi.

Important! Aquest tipus d’enllaç té una caducitat predeterminada de 550 dies
T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc recuperar els fitxers de l'escriptori que m'han desaparegut?

Si disposeu d'un equip reinstal·lat és possible que us hagueu trobat que els fitxers de l'escriptori han desaparegut. Això és…

Si disposeu d'un equip reinstal·lat és possible que us hagueu trobat que els fitxers de l'escriptori han desaparegut. Això és degut a que teniu un compte no personal configurat a OneDrive.

Per a resoldre-ho en primer lloc, dins del OneDrive, caldrà desvincular el compte no personal que tingueu configurat. Per fer-ho, feu clic a la icona de OneDrive i aneu a "Configuració"

Seguidament, feu clic a l'enllaç "Desvincular este equipo"

I confirmeu l'acció quan us ho demani

Atenció! Si necessiteu obtenir algun fitxer dels que disposàveu a l'escriptori podeu fer-ho a través del OneDrive versió web, on trobareu una carpeta anomenada "Escriptori". 
T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc saber quin espai tinc ocupat/disponible?

És possible consultar l’espai disponible tant des de l’aplicació a l’ordinador, com des de la versió web. Versió web: Accedim…

És possible consultar l’espai disponible tant des de l’aplicació a l’ordinador, com des de la versió web.

Versió web:

Accedim al correu electrònic a través d’un navegador, i seguidament fem clic a la icona de OneDrive que trobarem a l'esquerra del tot:

A continuació podrem consultar l’espai disponible a l'esquerra inferior:

Aplicació d’escriptori:

Fem clic a la icona que podem trobar a la dreta inferior, juntament amb les icones de volum, bateria i internet (entre d’altres):

Seguidament, ens desplega un menú, i fem clic a l’engranatge a la dreta superior:

A la finestra que ens obre, veurem l’espai disponible i el que tenim ocupat a la part esquerra:

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com disposar d’una còpia sincronitzada de OneDrive en el meu disc local?

Accediu a la pàgina de descàrrega des del següent enllaç i seleccioneu “Descargar” Descarregueu l’executable i l’inicieu. A l'iniciar la…

Accediu a la pàgina de descàrrega des del següent enllaç i seleccioneu “Descargar

Descarregueu l’executable i l’inicieu. A l'iniciar la instal·lació us demanarà una adreça de correu on haureu d'introduir el vostre NIU seguit de @uab.cat com si fos una adreça de correu.

NOTA: Al marcar iniciar sessió és possible que aparegui una finestra de Correu i Serveis al Núvol demanant la vostra contrasenya, si és així la introduïu i marqueu Iniciar sessió.

A la següent finestra ens demanarà la ruta on volem que es desi la nostra carpeta de OneDrive. Indiquem la carpeta desitjada i marquem "Següent".

 

A continuació, ens demanarà si volem configurar la còpia de seguretat de l'Escriptori, Documents i Imatges. Si marquem aquesta opció, tots els arxius que pugem a qualsevol d'aquests 3 llocs, es pujaran automàticament a OneDrive. Podem seleccionar la que volem i fer clic a "Continua".

 

 

Anirem fent clic a "Següent" en les següents finestres fins que arribem a l'apartat on ens consulta per instal·lar l'aplicació del mòbil, aquí marcarem l'opció "Més tard".

 

Un cop veiem aquesta finestra ja haurem acabat. Marquem l'opció "Obre la meva carpeta de OneDrive" i ens obrirà la carpeta on estarà sincronitzat tot el contingut de la nostra biblioteca de OneDrive.

 

 

Si no teniu suficient espai per a sincronitzar, seguiu aquesta guia.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

He sincronitzat la còpia de OneDrive en local però no tinc prou espai, puc decidir què sincronitzar?

Cal recordar que tot i que els arxius estan al núvol, quan es sincronitzen amb l'aplicació d'escriptori de OneDrive s'ocupa…

Cal recordar que tot i que els arxius estan al núvol, quan es sincronitzen amb l'aplicació d'escriptori de OneDrive s'ocupa l'espai que teniu al disc dur local. Per tant, cal que tingueu més espai al disc del vostre ordinador que al OneDrive.

Si no disposeu de suficient espai en el disc local podeu seleccionar les carpetes que us siguin més necessàries i que cal que tingueu en el vostre ordinador.

Per fer-ho, cal que hagueu instal·lat l'aplicació d'escriptori, si no la teniu seguiu aquestes instruccions i a continuació feu clic a la icona de OneDrive a la safata d'icones del vostre ordinador:

Feu clic a "Configuración & ayuda" i aqui a "Configuración"

A la finestra que se us obrirà, feu clic a "Seleccionar carpetas". NOTA: Si teniu més d'un compte sincronitzat, haureu de seleccionar les carpetes del compte corresponent.

Aquí, podeu seleccionar les carpetes, subcarpetes i arxius que no voleu que es sincronitzin

Un cop feu clic a "Aceptar" les carpetes no es sincronitzaran. Si ja les teniu sincronitzades, s'eliminaran del vostre ordinador. NOTA: Tot i que s'eliminin del vostre ordinador, continuaran estan accessibles al núvol i podreu repetir els passos per a tornar a sincronitzar-les.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0