Per poder crear una signatura corporativa del correu electrònic i després poder fer-la servir en el peu dels vostres correus, heu d'accedir a la pàgina http://apps.uab.cat/signatures/. En cas de que us calgui disposeu de la següent guia de configuració:

 http://www.uab.cat/doc/SignaturesCorreu

T'ha servit d'ajuda?

Accediu a l’entorn web (https://correu.uab.cat) amb el vostre NIU i la paraula de pas i cliqueu a l’engranatge situat a la part superior dreta de la finestra. Al menú que mostrarà cliqueu a “Opcions”.

A la següent pàgina, al menú de l’esquerra dins l’apartat “Correu” cliqueu a “Format dels missatges”:

Seleccioneu redactar els missatges en format HTML al desplegable:

I cliqueu a "Desa".

T'ha servit d'ajuda?

Des de l’Outlook accediu “Fitxer” i després a “Opcions”. S’obrirà una nova finestra, al menú de l’esquerra seleccioneu “Correu”.

Al desplegable de “Redacta missatges” seleccioneu “HTML” com mostra la imatge:

Per acabar, cliqueu a “D’acord”.

T'ha servit d'ajuda?

No és possible copiar la Signatura des dels dispositius mòbils mitjançant els botons Còpia al clipboard”. Podeu seleccionar manualment la signatura i copiar-la mitjançant les opcions del vostre dispositiu manualment.

Cal tenir en compte que la majoria d’aquests dispositius només permet el text sense format a les signatures de l’aplicació de correu. Si voleu introduir la signatura a l’entorn de correu web podeu configurar-la des d’un ordinador.

T'ha servit d'ajuda?