General

Què és el Campus Virtual de la UAB

El Campus Virtual de la UAB ofereix un entorn d’aprenentatge (aules) basat en la plataforma estàndard d’ús lliure Moodle. Les…

El Campus Virtual de la UAB ofereix un entorn d’aprenentatge (aules) basat en la plataforma estàndard d’ús lliure Moodle.

Les aules ofereixen un ampli conjunt d’eines de comunicació, de gestió de continguts, d’avaluació i de seguiment. Trobareu més informació sobre les eines disponibles aquí.

El professorat pot activar les seves assignatures i l’alumnat podrà accedir a la informació publicada pel/per la professor/a.  En tots dos casos és necessari disposar d’un NIU i d’una contrasenya activa.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Podré activar la meva assignatura cada curs acadèmic

Sí. Les assignatures del nou curs acadèmic es poden començar a activar amb anterioritat a l’inici del mateix. Normalment al…

Sí. Les assignatures del nou curs acadèmic es poden començar a activar amb anterioritat a l’inici del mateix. Normalment al mes de juliol, ja es pot fer aquesta gestió. Trobareu sempre informació actualitzada a http://cv.uab.cat.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Què són els Drets d'autor a la universitat i la Propietat Intel·lectual?

Distribuir continguts al Campus Virtual suposa fer un acte de “comunicació pública”, segons la Llei de Propietat Intel·lectual. Així, doncs,…

Distribuir continguts al Campus Virtual suposa fer un acte de “comunicació pública”, segons la Llei de Propietat Intel·lectual. Així, doncs, és important conèixer en quines situacions es requerirà l’autorització del titular dels drets d’explotació i en quines no farà falta. D’altra banda, si com a docent sou autors de materials que voleu distribuir, heu de conèixer les possibilitats que teniu per protegir la vostra obra.

Segons el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, aquesta inclou dos tipus de drets: els drets d’autor (facultats que es reconeixen a l’autor d’una obra) i els drets connexos als drets d’autor (altres facultats previstes a favor d’altres agents que intervenen en la creació d’una obra). Accediu al web http://www.uab.cat/propietat-intellectual per obtenir més informació sobre Propietat Intel·lectual i Accés Obert.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Sóc estudiant i no veig totes les meves assignatures al Campus Virtual, què pot passar?

Per defecte, no apareixen totes les assignatures de les quals estàs matriculat/ada. El/la professor/a responsable és qui decideix sol·licitar o…

Per defecte, no apareixen totes les assignatures de les quals estàs matriculat/ada. El/la professor/a responsable és qui decideix sol·licitar o no l’alta al Campus Virtual. Si tens la certesa que la teva assignatura-grup sí que està activa, però tu no la veus, pot ser per diversos motius:

  • Que encara no s’hagi actualitzat el llistat d’estudiants amb la matrícula. En aquest cas et recomanem que accedeixis al Campus Virtual al dia següent, ja que cada nit es fa una sincronització.
  • Si fa poc que t’has matriculat, és possible que encara no s’hagi processat la teva matrícula. En aquest cas et recomanem que ho tornis a provar passats uns dies. Si, un cop transcorreguts aquests dies, continues sense veure-les, pots enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el codi-grup de l’assignatura concreta.
T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Sóc estudiant, quines dades necessito per identificar-me al Campus Virtual?

Per identificar-te al Campus Virtual, necessitaràs el teu NIU (apareix just a sobre del teu nom al teu carnet d’estudiant),…

Per identificar-te al Campus Virtual, necessitaràs el teu NIU (apareix just a sobre del teu nom al teu carnet d’estudiant), i la contrasenya associada.
En el moment de matricular-te se’t va assignar un NIU i contrasenya per poder accedir als serveis que la UAB t’ofereix. Com per exemple, el correu, la consulta de l’expedient acadèmic, Campus Virtual,…
En cas que desconeguis quina és la teva contrasenya, pots accedir al web de Serveis d’Intranet (http://sia.uab.es/), concretament a la Gestió de contrasenyes.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0