Moodle

Què és una Aula Moodle?

Una Aula Moodle del Campus Virtual conté una sèrie d’eines per facilitar la comunicació professor-estudiant com, per exemple, l’ús de…

Una Aula Moodle del Campus Virtual conté una sèrie d’eines per facilitar la comunicació professor-estudiant com, per exemple, l’ús de fòrums, qüestionaris, lliurament de treballs o descàrrega d’arxius. L’Aula Moodle pot contenir una o vàries assignatures-grup de matrícula (Sigma), que comparteixen els mateixos continguts.
Això facilita la tasca del/la professor/a pel fet que, per exemple, només cal publicar un document un sol cop per fer-lo visible a tots els estudiants que tenen accés a aquesta aula.
Trobareu més informació sobre les eines disponibles aquí.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

On puc trobar l'ajuda sobre el funcionament de les eines que ofereix l'entorn de Moodle al Campus Virtual?

Al web del Campus Virtual (http://cv.uab.cat), disposeu d’un apartat d’ajuda

Al web del Campus Virtual (http://cv.uab.cat), disposeu d’un apartat d’ajuda

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Per què no veig el llistat dels meus estudiants a la meva Aula Moodle?

Generalment, quan passa això és perquè s’ha de sincronitzar el llistat d'estudiants amb la matrícula de SIGMA. Com que aquesta…

Generalment, quan passa això és perquè s’ha de sincronitzar el llistat d'estudiants amb la matrícula de SIGMA. Com que aquesta sincronització és nocturna, recomanem tornar-ho a provar al dia següent.
Tot i així, si us consta que els estudiants ja estan matriculats, podeu seguir les següents instruccions per forçar la sincronització.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Sóc professor/a i tinc activada una Aula Moodle dins el Campus Virtual. Com poden accedir-hi els meus estudiants?

Els estudiants tenen accés automàtic pel fet d’estar matriculats a l’assignatura-grup activa al Campus Virtual. No cal que feu cap…

Els estudiants tenen accés automàtic pel fet d’estar matriculats a l’assignatura-grup activa al Campus Virtual. No cal que feu cap gestió addicional.
Els estudiants podran accedir al Campus Virtual (http://cv.uab.cat) introduint el seu NIU com a nom d’usuari, i com a contrasenya, la que fan servir per accedir al correu electrònic de la universitat.
En cas que tinguin algun problema amb la identificació, poden accedir al web de Serveis d’Intranet (http://sia.uab.es/), concretament a la Gestió de contrasenyes.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0