Podeu accedir a https://contrasenya.uab.cat

Un cop accediu a la web utilitzeu el formulari "Obtenir contrasenya"

Us demanarà el vostre NIU i el sistema detectarà quin és el formulari adequat que podeu realitzar.

Com alternativa si no sabeu el NIU i disposeu de correu personal associat al vostre perfil podreu realitzar aquest formulari

T'ha servit d'ajuda?

Si teniu un compte de correu personal (no UAB) associat al vostre perfil, podeu obtenir el vostre NIU accedint a l'assistent que trobareu a la web https://contrasenya.uab.cat

Un cop heu accedit, fent clic a l'enllaç "Gestionar per correu electrònic" que trobareu a aquest requadre podeu canviar la vostra contrasenya.

Indiqueu el correu personal i rebreu un correu que us indicarà el vostre NIU. També conté un enllaç per canviar o establir una contrasenya. 

Si no teniu un compte de correu personal associat i sou estudiants de nou ingrés o sense targeta activa, podeu realitzar el formulari "Estudiants de nou ingrés o sense targeta activa" que trobareu a la web https://contrasenya.uab.cat

T'ha servit d'ajuda?

Per poder obtenir la contrasenya d'un compte no personal heu d'accedir a la web oim.uab.es

Aquí dins fer clic a l’enllaç "Gestió de contrasenyes de comptes no personals".

Heu d'accedir amb el vostre NIU personal i la vostra paraula de pas.

Un cop a dins, apareixeran tots els comptes dels quals sou responsables. No es poden canviar les paraules de pas de tots els comptes a la vegada.

Un cop seleccioneu el compte, us apareixerà una pàgina on podreu introduir una nova contrasenya.

 

Trobaràs els passos detallats en aquesta infografia.

 

T'ha servit d'ajuda?

Per poder assignar un correu electrònic particular associat al vostre perfil heu d'accedir a https://contrasenya.uab.cat

Us indiquem que poseu un correu electrònic particular (per exemple "gmail, hotmail o altres dominis", no ha de ser correu UAB).

Aquí dins fer clic a l’enllaç "Manteniment de dades personals"

Després accediu amb el NIU i contrasenya i aneu a l'apartat "Administrador Persones Serveis" i seguidament a "Bàsic Autoservei"

Una vegada dins veureu una pantalla semblant aquesta amb la vostra informació. Només heu de clicar a "Manteniment de dades personals"

 I ja us apareixerà la informació per poder editar el correu electrònic particular.

 

 

 

T'ha servit d'ajuda?

L’alumnat ja té el doble factor d’autenticació activat. Els membres dels col·lectius del PDI i el PAS no el tenien activat fins ara. Per tornar a accedir al correu i la resta de serveis en línia reestablerts, caldrà que l’activis obligatòriament.

Tan bon punt hagis canviat la paraula de pas del compte et podràs autenticar a través de l’adreça https://portal.office.com. Quan introdueixis el teu usuari i contrasenya, t’apareixerà un avís demanant més informació per garantir la seguretat del compte. Consulta la Guia d’activació del doble factor d’autenticació amb diferents mètodes (SMS, APP de mòbil, trucada) que t’explica pas a pas com fer-ho.

T'ha servit d'ajuda?