Com configuro el compte si em demana més informació?

Per tal de millorar la seguretat dels comptes corporatius cal configurar l’autenticació de doble factor. Amb el doble factor s’introdueix un pas addicional amb l’objectiu d’impedir que algú que s’hagi pogut fer amb la nostra contrasenya pugui accedir fàcilment als serveis que tenim autoritzats, podeu ampliar la informació fent clic aquí.

Microsoft recomana tenir dos mètodes d’autenticació, un d’ells una aplicació compatible amb estàndards OATH TOTP, com ara Microsoft Authenticator.

És per això que en iniciar sessió amb el nostre compte de la UAB, és possible que us demani més informació per tal de mantenir el vostre compte protegit. Cal prémer el botó "Següent" 

Tot seguit, us demanarà configurar l'aplicació Microsoft Authenticator. La descarreguem al nostre dispositiu fent clic a “Descarrega-ho ara” i una vegada instal·lada farem clic a "Següent".

Després torneu a fer clic a "Següent":

 

Tot seguit accediu a l’aplicació Microsoft Authenticator del vostre mòbil i escanegeu el codi QR que teniu a la següent pantalla. Si ja teniu configurat un altre compte, haureu de fer clic a la icona + i seleccionar “Compte professional o educatiu” per poder escanejar el codi QR.

 

Una vegada escanejat el codi QR feu clic a següent i us apareixerà un codi numèric en pantalla:

Rebreu una notificació al mòbil que us demanarà introduir aquest codi i que aproveu la notificació.

Una vegada aprovada la notificació, feu clic a "Següent" i ja disposareu del vostre compte de la UAB configurat:

 

T'ha servit d'ajuda?