Com configuro l’aplicació d’autentificació 2fast com a mètode d’autentificació?

Accedim a 2fast – Two Factor Authenticator - Aplicaciones de Microsoft

Fem clic a instal·lar, ens obre la tenda de Microsoft i descarreguem l'aplicació (obtenir).

Obrim l'aplicació i ens mostra un petit tutorial explicant com funciona. Seguidament fem clic a "Create new data file (first start)" i seguim els passos a continuació:

  1. Fem clic a "Choose local path", on li hem d'especificar el directori on es desarà aquest fitxer.
  2. A continuació ens demanarà un nom per aquest fitxer i una contrasenya. Exemple nom: "configuracio2fast".
  3. Finalment, fem clic sobre "Create data file". Comprovem que el fitxer (extensió .2fa) s'ha creat al directori corresponent.

Seguidament obrim un navegador i accedim amb el nostre compte al correu web i fem clic a la part superior dreta (imatge de perfil) i llavors a “Visualitza el compte”. Seleccionem “Informació de seguretat” al menú esquerre. A continuació fem clic a “Afegiu un mètode d’inici de sessió” i finalment l’opció “Aplicació d’autenticació”.

A continuació, fem clic sobre l'opció "Vull utilitzar una altra aplicació d'autenticador".

Ens demanarà configurar el compte a l'aplicació, fem clic a "Següent". Seguidament ens mostrarà un codi QR, a continuació tornem a l'aplicació 2fast.

Dins l'aplicació, on prèviament hem fet clic a "+ Add account" a la dreta superior, ens mostrarà una opció anomenada "Scan key-QR-code" la qual obrirà l'eina de retalls de Windows amb la que haurem de seleccionar el codi QR del navegador.

Una vegada fet, si tornem a l'aplicació 2fast ens haurà detectat la informació i confirmem amb el botó "Create account".

 

Finalment, la pàgina oberta al navegador ens demanarà introduir el codi de 6 dígits que ens mostrarà l'aplicació, el qual canvia cada 30 segons.

 

 

 

T'ha servit d'ajuda?