Com configuro l'aplicació d'autentificació Microsoft Authenticator com a mètode d'autentificació?

Loading...
0

Accedim amb el nostre compte al correu web i fem clic a la part superior dreta (imatge de perfil) i llavors a “Visualitza el compte”.

Seleccionem “Informació de seguretat” al menú esquerre. A continuació fem clic a “Afegiu un mètode d’inici de sessió” i finalment l’opció “Aplicació d’autenticació”.

Si no disposem de l'aplicació Microsoft Authenticator podem fer clic al botó “Descarrega-ho ara” on ens indicarà com descarregar l'aplicació en el dispositiu mòbil (Android/iOS). Una vegada la tenim instal·lada, fem clic a “Següent”.

A la pantalla que es mostra a continuació, també caldrà fer clic sobre “Següent”.

En el nostre smartphone obrim l’aplicació de Microsoft Authenticator i seleccionem permetre les notificacions (si ens ho demana), a continuació fem clic a l’opció “Escanejar un codi QR” que trobarem a la part inferior. En fer clic a aquest botó, l’aplicació demanarà permisos per accedir a la càmera, indiquem que si, i escanegem el codi QR que ens apareix a l’ordinador.

Després, cal acceptar la notificació que hem rebut al nostre telèfon de l'aplicació Microsoft Authenticator.

Tot seguit, es mostrarà un codi de dos dígits que caldrà escriure a l'aplicació Microsoft Authenticator. Anotem el codi que hem rebut anteriorment a l'aplicació del telèfon mòbil i ja tindrem configurat aquest mètode d'inici de sessió.

#99