Reinstal·lació d'equips

Puc restablir l'ordinador si no hi puc accedir?

En cas de no poder accedir a l’ordinador per poder-lo restablir des del Portal d’Empresa, disposeu de la possibilitat de…

En cas de no poder accedir a l’ordinador per poder-lo restablir des del Portal d’Empresa, disposeu de la possibilitat de fer-ho a través del portal web. Podeu seguir les indicacions següents:

Accedim a https://portal.manage.microsoft.com/devices on es mostraran els ordinadors al vostre nom.

Fem clic sobre l'ordinador que volem restablir i ens mostrarà més detalls d'aquest. A la part superior trobarem l'opció de restablir-lo.

Finalment ens demana confirmació:

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
1

Com puc traspassar les dades en local per a les reinstal·lacions d'equips?

De cara a les reinstal·lacions, les persones que tinguin dades desades en local en l'equip les han de traspassar si…

De cara a les reinstal·lacions, les persones que tinguin dades desades en local en l'equip les han de traspassar si les volen conservar.

Cal ser conscient que, si no es fan les còpies, les dades es perdran. Podeu trobar instruccions i recomanacions de com fer-ho en la infografia Còpia de Dades.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
1

Com puc reinstal·lar el meu ordinador?

Només cal que la persona que és administradora de l'equip i usuari principal de l'equip (la primera persona que va…

Només cal que la persona que és administradora de l'equip i usuari principal de l'equip (la primera persona que va entrar després de la reinstal·lació), vagi al portal d'empresa i faci clic a “Dispositivos”, faci clic a l'ordinador que ha de canviar i del desplegable “Acciones” triï l'opció “Restablecer”. Això esborra totes les dades de l'ordinador i el deixa en el punt en què pot entrar un altre usuari i convertir-se en l'administrador i usuari principal.

Es pot fer des de l’ordinador a reinstal·lar o des d’un altre ordinador gestionat del qual sigueu administrador.

És important assegurar-nos de quin és l'ordinador que volem restaurar si en tenim més d’un registrat. Per fer-ho podem fixar-nos en si és l’ordinador des d’on ho fem (“Este dispositivo”) o també mirar que el número de sèrie sigui el de l’ordinador que volem restaurar.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
1