Hostatge i allotjament

On puc trobar la guia d’usuari del Hostatge web?

Podeu trobar la guia d’usuari d’Hostatge Web mitjançant el següent enllaç: Guia usuari

Podeu trobar la guia d’usuari d’Hostatge Web mitjançant el següent enllaç: Guia usuari

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc forçar l’accés via HTTPs?

Cal crear un fitxer amb el nom “.htaccess” amb el contingut que trobareu a continuació i deixar-ho a l’arrel de…

Cal crear un fitxer amb el nom “.htaccess” amb el contingut que trobareu a continuació i deixar-ho a l’arrel de httpdocs.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc comprovar i actualitzar les vulnerabilitats del meu web WordPress?

Per comprovar les vulnerabilitats del nostre site WordPress allotjat dins del servei de hostatge web de la UAB ho podem…

Per comprovar les vulnerabilitats del nostre site WordPress allotjat dins del servei de hostatge web de la UAB ho podem fer seguint aquestes instruccions.

Primerament, caldrà accedir al tauler de control del nostre hostatge. Un cop hàgim iniciat sessió anem a l'apartat “WordPress”, que trobarem a mà esquerra:

En aquest apartat, podrem veure totes les instal·lacions de WordPress que tinguem en els nostres llocs, i ens donarà informació sobre l'estat de cadascun:

Fent clic al botó “Seguretat” tornarem a tenir la llista dels llocs, però tindrem diferents opcions:

Actualitzar

Com el nom indica, ens permetrà actualitzar el nucli de WordPress, els plugins i els temes automàticament a l'última versió disponible. Aquest botó actualitzarà totes les versions vulnerables de tots els temes i plugins.

Detectar

Si fem clic en aquest botó, podrem tornar a fer un escaneig de les vulnerabilitats. Aquest botó és útil si hem actualitzat algun tema o plugin manualment i volem forçar un nou escaneig.

Filtrar per

Ens permet filtrar només per les vulnerabilitats que afectin a plugins i temes que estiguin actius. Tot i que es recomana actualitzar totes les vulnerabilitats.

A la columna de “Detalls” podem comprovar, fent clic a la fletxa, més detalls sobre les vulnerabilitats que té el lloc web:

Tindrem els mateixos botons, però amb la novetat que podem actualitzar cada plugin o tema individualment (Fent clic al botó “Actualitzar a”):

Un cop hàgim pres algun dels botons d'actualitzar veurem a la part inferior dreta un missatge de què s'està duent a terme l'actualització.

Haurem d'esperar que acabi, fins que mostri el següent missatge:

Si tornem a executar l'anàlisi de seguretat amb el botó “Detectar”, ens apareixerà el missatge següent indicant que no hi ha vulnerabilitats:

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc recuperar la contrasenya del Control Panel?

Si no recordeu la contrasenya per accedir al Control Panel del vostre hostatge web, haureu d’anar a la plana inicial…

Si no recordeu la contrasenya per accedir al Control Panel del vostre hostatge web, haureu d’anar a la plana inicial on se us demana el nom d’usuari i la contrasenya i triar l'opció “Ha oblidat la seva contrasenya?

A la següent finestra haureu de posar el nom d’usuari d’accés al compte o l’adreça de correu vinculada al hostatge web.

Un cop enviat l’anterior formulari, rebreu un correu electrònic al compte de correu que heu posat abans amb el següent text: “L'email de restabliment de la contrasenya s'ha enviat a l'adreça de correu electrònic associada. Si no el rep, posi's en contacte amb el seu administrador de Plesk”.

Si feu clic a l'enllaç, us obrirà una pàgina web on us demanarà una nova contrasenya per accedir al Control Panel, a partir d’aquí ja podreu accedir amb la nova.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com puc recuperar la contrasenya del compte FTP?

Si no recordeu la contrasenya del compte FTP del vostre hostatge web i en voleu posar una de nova, heu…

Si no recordeu la contrasenya del compte FTP del vostre hostatge web i en voleu posar una de nova, heu d’accedir al Control Panel Plesk amb l’usuari administrador. Un cop hi heu accedit, heu d’anar a la pestanya “Subscripcions” i anar a l'enllaç “FTP”.

Un cop hàgiu accedit a l'administrador dels comptes FTP, haureu de triar l’usuari del compte que voleu canviar.

Un cop aquí podeu posar la nova contrasenya en els camps “Contrasenya” i “Confirmi la contrasenya

 

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0