Poden accedir a Nebula els col·lectius de PAS i PDI que tenen activat al·servei d’accés al domini UAB).

Les persones que pertanyen a aquests col·lectius que rebin el missatge de ‘No tens accés per accedir a aquest servei es poden trobar en una de les situacions següents:

  1. Poden tenir la paraula de pas caducada, cal que realitzin un canvi de contrasenya a través d’aquest formulari  i tornin a provar.
  2. No tenen el servei que dona dret al domini UAB. Per tant, l’hauran de demanar emplenant aquest formulari.
  3. Que la sessió hagi caducat. Cal tornar a autenticar-se.

Els alumnes NO poden accedir a Nebula. Per a la comunicació i col·laboració en l'àmbit de la docència ja existeix el Campus Virtual i Arcadia. Es pot convidar a un alumne com si fos un extern si és necessari el seu treball col·laboratiu a Nebula per a finalitats diferents de la docència.

T'ha servit d'ajuda?

No, sota cap cas, a Nebula només poden accedir amb comptes d’usuaris de tipus personal. 

T'ha servit d'ajuda?

L’usuari extern rep la invitació per correu electrònic al mateix compte que s’ha fet servir per a convidar-lo, aquest compte, serà el seu usuari d’accés a Nebula. La paraula clau també li és notificada per correu electrònic i haurà de canviar-la accedint a ‘el meu perfil’ – ‘editar perfil’ – ‘canviar contrasenya’ ... o bé directament amb la opció directa ‘canviar contrasenya’ que apareix al fer click sobre el nom.

T'ha servit d'ajuda?

Pots convidar a persones internes de la UAB i externes als teus espais sempre i quan tinguis el rol d’administrador de l’espai.

Els usuaris externs (que no tenen NIU o bé, que tenen NIU però no son PAS/PDI) rebran un correu per poder accedir.  A partir d’aquest moment s’ha de tenir en compte que podran tenir accés a documents de l’espai al qual han estat convidats.

Abans de convidar a algú, mira si aquesta persona ja existeix prèviament a Nebula, ja sigui perquè te dret i és un usuari amb NIU o bé perquè ja ha estat convidada abans per un altre usuari de Nebula.

T'ha servit d'ajuda?

Per validar al Nebula, a la part superior apareix un menú desplegable que mostra dues opcions, una per accedir amb el compte de la UAB i l’altre com usuari extern (Convidat al Nebula amb un compte de correu).

Els usuaris de la UAB que tenen permès accedir dins del Nebula amb el seu NIU, son aquells que tenen el col·lectiu PDI (Personal Docent Investigador) o PAS (Personal d’Administració i Serveis).

  • Els usuaris de la UAB, han d’accedir amb el seu NIU personal i la paraula de pas.
  • Els usuaris externs, han d’accedir amb l’adreça correu que ha sigut convidat i la paraula de pas que ve adjunta amb la invitació que s’envia per correu electrònic.

 

T'ha servit d'ajuda?

Sí. Existeixen un seguit d’aplicacions tant per dispositius amb iOs (iphone, ipad) i per Android. Teniu més informació sobre con configurar-ho a la web www.uab.cat/si a l’apartat Telefonia > Telefonia mòbil > Documentació addicional

T'ha servit d'ajuda?

Per obtenir una nova contrasenya cal que enviïs un correu des de la bústia amb la que us vareu registrar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us donarem les instruccions per generar una contrasenya nova.

 
T'ha servit d'ajuda?