Obtenció de Programari

Com puc obtenir el programari de Microsoft fora de l'Office 365?

Primerament, caldrà que accediu al nostre compte de Microsoft a través d'aquest enllaç amb el nostre NIU@uab.catDesprés, anem a l'apartat…

Primerament, caldrà que accediu al nostre compte de Microsoft a través d'aquest enllaç amb el nostre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Després, anem a l'apartat “Aplicacions i dispositius” del menú esquerre:

Dins d'aquest apartat, apareixeran totes les aplicacions que estiguin enllaçades amb l'usuari i disponibles per a descarregar. Farem clic al botó corresponent:

Un cop hàgim fet clic, ens apareixerà un missatge informant que la descàrrega ha començat:

Quan s'hagi descarregat, farem doble clic a l'arxiu per començar amb la instal·lació:

Haurem d'esperar que acabi la instal·lació:

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Com obtenir MATLAB (Mathworks) a la UAB des del portal web ?

Per accedir a aquest producte aneu al portal Mathworks-UAB: https://es.mathworks.com/academia/tah-portal/universitat-autonoma-de-barcelona-40811157.html Un cop al portal heu d'iniciar sessió ("Inicie sesión para…

Per accedir a aquest producte aneu al portal Mathworks-UAB:

https://es.mathworks.com/academia/tah-portal/universitat-autonoma-de-barcelona-40811157.html

Un cop al portal heu d'iniciar sessió ("Inicie sesión para empezar a utilizarlos") utilitzant com a usuari el vostre correu de la UAB. Si és el primer cop que hi accediu cliqueu a "Crear cuenta" posant-hi el correu de la UAB. És important que NO poseu la mateixa contrasenya que teniu a la UAB.

Amb la sessió començada podeu baixar i instal·lar a la vostra màquina Matlab i les toolbox. Per fer-ho cliqueu a "Download Installer", accedint a la pàgina per baixar l'aplicatiu d'instal·lació.

Un cop baixat l'executable de la instal·lació, l'arranquem i seguim els passos. Us demanarà de fer un "sign in" o connexió a Mathworks amb el vostre usuari. Hi poseu un altre cop el vostre correu, i després escolliu les toolboxes a instal·lar.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Descarregar programari del portal "Azure Dev Tools for Teaching"

Microsoft ofereix al seu portal “Azure Dev Tools for Teaching” un conjunt de programari i eines de desenvolupament i aprenentatge…

Microsoft ofereix al seu portal “Azure Dev Tools for Teaching” un conjunt de programari i eines de desenvolupament i aprenentatge gratuïtes per a la docència.

Podeu accedir al programari d’Azure Dev Tools for Teaching de Microsoft directament a l’adreça: https://azureforeducation.microsoft.com/devtools.
Identifiqueu-vos amb el nostre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i la contrasenya associada.

Una vegada accediu a la plataforma a l’apartat “Software” trobareu tots els programaris que teniu disponibles.

Per veure tot el programari haurem d'anar a “Software”:

Per obtenir el codi de llicència cal que seleccioneu el programari que necessiteu i fer clic al botó “Ver la clave”.
Per descarregar el programari feu clic a “Descargar” i seguiu les instruccions:


Recordeu que tot el programari que trobareu a Azure Dev Tools for Teaching és únicament per a docència.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Soc estudiant, quin programari puc instal·lar al meu pc particular ?

Microsoft, sota l’acord MSDeveloper Network Academic Alliance (MSDNAA) posa a disposició de la docència la plataforma de programari de test…
  • Microsoft, sota l’acord MSDeveloper Network Academic Alliance (MSDNAA) posa a disposició de la docència la plataforma de programari de test i desenvolupament de Microsoft. Per poder accedir a aquest portal heu de ser PDI o Estudiants. Teniu informació detallada aquí.

  • Com a estudiant matriculat a la UAB, Microsoft us ofereix una subscripció gratuïta al seu programari Microsoft Office 365 ProPlus que inclou l'Outlook, OneDrive, Word, l'Excel i el PowerPoint, entre d'altres. Per fer la descàrrega d'aquest programari, seguiu les instruccions que trobareu aquí.

     
  • Plataforma ArcGIS, sistema d'informació geogràfica d'ESRI Inc. Tota la comunitat UAB (estudiant, PDI i PAS) pot executar una còpia d'aquest programari en equips dins espais UAB, aules, i en equips personals fora del campus, per activitats relacionades amb la Universitat, ús docent, recerca i administració.

A través dels formularis rebreu l'enllaç de descàrrega del programari, segons si és dins o fora de xarxa campus, i també manual amb instruccions per a descàrrega i instal·lació.  Si teniu cap consulta podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0

Accés a les aplicacions virtualitzades

Per accedir al Portal d’aplicacions de Cloudpaging (Hub), cal anar a l'URL: VirtualApps - UAB - Login. Cliquem a “Inicia…

Per accedir al Portal d’aplicacions de Cloudpaging (Hub), cal anar a l'URL:

Cliquem a “Inicia sessió per UNIFICAT”:

Iniciem sessió amb el nostre compte

Entrarem al portal Hub d’aplicacions Cloudpaging. Si és la primera vegada que entrem ens demanarà instal·lar el client AppsAnywhere (s’instal·la automàticament i sense demanar cap interacció amb l’usuari) i l’aplicació Cloudpaging Player, necessàries per executar les aplicacions virtualitzades.

Quan es descarregui l’executable del Cloudpaging Player si no s’executa automàticament l’obrim per executar-lo. Llavors ens apareixerà la pàgina següent:

Cliquem el botó “Next”. Apareixerà la pàgina de la llicència, seleccionem “I accept the terms in the license agreement” i tornem a clicar al botó “Next”.

Llavors ens apareix la pantalla per escollir la carpeta de destinació de l’aplicació:

NO canviem la carpeta, ni la quantitat de memòria que apareix per defecte per a la memòria cau d’aplicacions. Tornem a clicar el botó “Next”.

Llavors apareix una pantalla amb el botó “Install”, el cliquem per tal que faci la instal·lació del client Cloudpaging Player. Finalment, ens apareix una pantalla amb el botó “Finish”, el cliquem i la instal·lació estarà finalitzada.

A partir d’aquí podem navegar pel portal i executar les aplicacions que hi ha disponibles.

T'ha servit d'ajuda?
Loading...
0