Aneu a “Eines” (icona amb un engranatge situada a la part superior dreta de la pantalla) i seleccioneu “Opcions d’Internet”.

Tot seguit, a l’apartat “Historial de navegació” i pressioneu el botó “Suprimeix”.

Mostrarà una nova finestra amb vares opcions per poder seleccionar i deseleccionar. Seleccioneu les opcions “Galetes i dades de llocs web” i “Fitxers temporals d’Internet i fitxers de llocs web”. I finalment pressionar el botó "Suprimeix" i després "Tancar".

Un cop fet, cal reiniciar el navegador.

T'ha servit d'ajuda?

Cliqueu a la icona “Personalitza i controla Google Chrome” en forma de tres punts verticals situada a sota la creu de tancar la finestra. I després seleccioneu “Configuració”.

Mostrarà una nova finestra, al final de la pàgina cliqueu a “Configuració avançada”. Al pressionar el botó, sortiran moltes més opcions. Dins el primer apartat, que es diu “Privadesa i seguretat” cliqueu a la última entrada "Esborrar dades de navegació”. 

Es mostrarà un Pop-up on podeu escollir quines opcions seleccionar. Primerament definiu el període "Esborra els elements següents de" seleccionant la opció "l'inici (tots)". Per eliminar les galetes (o cookies) seleccioneu “Galetes i altres dades dels llocs” i per eliminar la memòria cau “Imatges i fitxers emmagatzemats a la memòria cau”. Un cop seleccionat cliqueu a "Esborrar les dades de navegació". 

Un cop fet, cal reiniciar el navegador.

T'ha servit d'ajuda?

Per poder eliminar les galetes del navegador Mozilla Firefox, aneu a la icona del “Menú”, i seguidament cliqueu a “Opcions”, que es presenta amb una roda dentada.

Un cop a dins, cliqueu “Privadesa i seguretat” situat al menú de l’esquerra.

Acte seguit, aneu a “Historial”. I a continuació cliqueu a “Suprimir les galetes individualment”.

Us mostrarà una nova finestra. Cliqueu "Suprimeix-les totes" i seguidament a "Tanca".

Per buidar la memòria cau, cliqueu al botí “Neteja-la ara” dins l'apartat “Contingut web en memòria cau”.

Un cop netejat es veureu que la memòria ocupada passarà a “0 Mb”. Us recomanem reiniciar el navegador.

 

T'ha servit d'ajuda?

Per desbloquejar les finestres emergents del Mozila Firefox heu d'anar a l'opció "Eines" del navegador. Seguidament entreu a "Opcions" i trieu la pestanya "Contingut". Per finalitzar heu de desmarcar la casella que marca "Bloca les finestres emergents".

T'ha servit d'ajuda?

Per desbloquejar les finestres emergents del Internet Explorer heu d'accedir a "Eines" del vostre navegador. Seguidament heu d'accedir a "Opcions d'Internet" i triar la pestanya "Privadesa". Finalment heu de desmarcar l'opció "Activa el bloquejador de finestres emergents".

T'ha servit d'ajuda?

Per desbloquejar les finestres emergents de Google Chrome heu d'accedir a "Configuració" del vostre navegador. Seguidament heu d'accedir a "Mostra la configuració avançada..." i dins l'apartat "Privadesa"heu de clicar el botó "Configuració del contingut...". Finalment dins l'opció "Finestres emergents" heu de marcar l'opció "Permet que tots els llocs mostrin finestres emergents".

T'ha servit d'ajuda?

 

Microsoft ofereix al seu portal “Azure Dev Tools for Teaching” un conjunt de programari i eines de desenvolupament i aprenentatge gratuïtes per a la docència.

Per poder descarregar programari d’aquesta web heu de disposar d’un compte de la UAB proporcionat per Microsoft. Si teniu un compte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o @e-msoffice.uab.cat  podeu accedir directament fent clic aquí.

Si sou alumnes i teniu un compte @e-campus.uab.cat podeu obtenir un compte de tipus @e-msoffice.uab.cat per accedir al portal “Azure Dev Tools for Teaching”, seguint aquestes instruccions

Una vegada accediu a la plataforma a l’apartat “Software” trobareu tots els programaris que teniu disponibles.

Per veure tot el programari haurem d'anar a "Software": 

 

 

Per obtenir el codi de llicència cal que seleccioneu el software que necessiteu i fer clic al botó “Ver la clave

Per descarregar el software feu clic a “Descargar” i seguiu les instruccions:

 

 

Recordeu que tot el programari que trobareu a Azure Dev Tools for Teaching és únicament per a docència.

T'ha servit d'ajuda?
  • Microsoft, sota l’acord MSDeveloper Network Academic Alliance (MSDN AA) posa a disposició de la docència la plataforma de software de test i desenvolupament de Microsoft. Per poder accedir a aquest portal heu de ser PDI o Estudiants.

Teniu informació detallada aquí

  • Com a estudiant matriculat a la UAB, Microsoft us ofereix una subscripció gratuïta al seu programari Microsoft Office 365 ProPlus que inclou les últimes versions de Word, Excel, PowerPoint, OneNote...

Per accedir a aquest programari seguiu les instruccions que trobareu aquí. 

  •  Plataforma ArcGIS, sistema d'informació geogràfica d'ESRI Inc. Tota la comunitat UAB (estudiant, PDI i PAS) pot executar una còpia d'aquest programari en equips dins espais UAB, aules, i en equips personals fora del campus, per activitats relacionades amb la Universitat, ús docent, recerca i administració.

Teniu informació de com fer la instal·lació fent clic aquí. Per a qualsevol aclariment, contacteu amb el Laboratori d'Informació Geogràfica i teledecció (LIGIT) (tel. 1891, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

T'ha servit d'ajuda?